vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking laten verwijderen

Posted on 06-06-2012 · Posted in BINNEN SLOOPWERK

Vloerbedekking laten verwijderen

U kunt door ons uw oude vloerbedekking laten verwijderen uit uw woning, winkel, school, kantoor, hotel of instelling.
Vloerbedekking verwijderen welke geheel of deels gelijmd aan de ondervloer is een lastige en vaak tijdrovende klus waarbij het fysiek ook een zwaar klusje is. Wij van Kalker Recycling en Sloopwerken  kunnen elke soort vloerbedekking vakkundig en goedkoop voor u verwijderen van iedere vloer en voeren ook alles af. Vloerbedekking laten verwijderen is niet alleen maar de vloerbedekking eruit trekken maar ook het schuren van de betonnen vloer en eventuele herstelwerkzaamheden aan de ondervloer horen hierbij. De eventuele ontstane gaten worden opgevuld en de vloer wordt geheel glad opgeleverd waarna er nieuw tapijt of een andere vorm van vloerbedekking kan worden gelegd.

Alle soorten vloerbedekking laten verwijderen

Wij verwijderen niet alleen tapijt maar ook alle andere soorten vloerbedekking. Zo kunt u bijvoorbeeld ook linoleum laten verwijderen, parketvloer laten verwijderen, vinyl laten verwijderen, gietvloer laten verwijderen en laminaat laten verwijderen. Voor het verwijderen van linoleum en grote oppervlaktes gelijmd tapijt en vinyl beschikken wij over speciaal Vloerbedekking laten verwijderengereedschap en machines die elke soort vloerbedekking kunnen verwijderen zonder de vloer eronder te beschadigen. Bij oude vloerbedekking en zachte cementdekvloeren bestaat er wel een kans op beschadiging, echter kunnen wij dit meteen voor u herstellen.

Parketvloer laten verwijderen

Een parketvloer verwijderen is een zeer lastige en tijdrovende klus. Het gaat hier vaak om spaanplaat welk aan de betonvloer is verlijmd en op deze spaanplaat (broodjes) is het parket gespijkerd. Met een breekhamer, een koevoet en een gewone hamer krijgen wij ook deze vloer eruit. Hierbij is wel kans op beschadigingen aan de ondervloer maar deze kunnen wij naderhand voor u herstellen en egaliseren.

Laminaat laten verwijderen

Laminaat verwijderen is een behoorlijke zware klus. Het eruit halen op zich valt nog wel mee, zij het wel dat je vaak krom staat, maar het sjouwen Vloerbedekking laten verwijderenvan het laminaat is best zwaar en valt niet altijd mee met die gladde planken. Kalker Recycling en Sloopwerken kan voor u de laminaatvloer verwijderen en afvoeren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij verwijderen laminaat uit iedere woning, begane grond of 10 hoog, 20, 200 of 2000 vierkante meter het maakt ons niets uit.

Vrijblijvende offerte voor vloerbedekking  laten verwijderen?

m4s0n501