laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen

Posted on 16-06-2012 · Posted in BINNEN SLOOPWERK

Laminaat verwijderen en afvoeren

Kalker Recycling en Sloopwerken kan voor u het oude laminaat verwijderen en tevens meteen afvoeren. Uiteraard nemen we ook de ondervloer mee en laten we de ruimtes bezemschoon achter zodat u een nieuwe vloerbedekking kunt plaatsen. Afhankelijk van het aantal vierkante meters nemen we het laminaat mee met onze eigen bus en aanhanger of voeren het af middels een container.

Kosten laminaat verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van laminaat zijn:Laminaat verwijderen

  • 00 - 30 m² = € 14,50 p/m²
  •  31 - 50 m² = € 12,50 p/m²
  •  51 - 70 m² = € 10,50 p/m²
  •  71 - 99 m² = €  9,00 p/m²

Meer dan 100 m² laminaat laten verwijderen? Vraag een offerte aan voor de scherpste prijs! Genoemde bedragen zijn inclusief werkzaamheden, materiaal en reiskosten, afvoer, stortkosten en btw. Onze prijzen zijn altijd all- in!

Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten verwijderen van laminaat vermeld dan ook even of het op de begane grond is of boven (of allebei) of op welke verdieping indien u in een appartementencomplex of flatgebouw woont. Vermeld dan tevens of er een lift aanwezig is of niet.

Het verwijderen van laminaat uit uw woning kunnen we meestal in één dag redden. Dit is van toepassing als het laminaat 'gewoon' zwevend is gelegd. wanneer de laminaatvloer geheel verlijmd is zal het waarschijnlijk iets langer duren. In er van geheel gelijmd laminaat sprake is hebben we ook ander gereedschap nodig zoals een breekhamer met een scherpe platte beitel. Hierbij bestaat overigens wel een kans dat de betonnen ondervloer beschadigd raakt maar ook dat kan Kalker Recycling en Sloopwerken  zo weer voor u herstellen!

Laminaat verwijderen doen wij niet alleen uit woningen maar ook uit winkels, kantoren, bedrijfspanden, instellingen, scholen enz.

Daarnaast verwijderen wij ook plavuizen, tapijt, linoleum, marmoleum, grintvloeren, gietvloeren en pvc vloeren.

Kijk ook eens op onze andere website BedrijfspandOntruimen.nl

m4s0n501